NÁLUNK KAPHATÓ MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓ PROFILOK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

 

 

  DECEUNINCK DECEUNINCK DECEUNINCK DECEUNINCK DECEUNINCK
  Arcade Arcade Prestige Prestige Eforte
 Kamra  5 5 6 6 6
 Alap üveg 1.0 W/m2K 1.0 W/m2K 1.0 W/m2K 0.7 W/m2K 0,5 W/m2K
Ütköző tömítés 2-szeres 2-szeres 3-szoros 3-szoros 3-szoros
 Tok 71 mm 71 mm 76 mm 76 mm 84 mm
 Szárny 71 mm 76 mm 84 mm 84 mm 84 mm
 Hőszig.   
 Vasalat MACO Multi-Matic alap biztonsági vasalattal MACO Multi-Matic alap biztonsági vasalattal MACO Multi-Matic alap biztonsági vasalattal MACO Multi-Matic alap biztonsági vasalattal

MACO Multi-Matic alap biztonsági vasalattal

  műanyag nyílászáró árak műanyag nyílászáró árak műanyag nyílászáró árak műanyag nyílászáró árak műanyag nyílászáró árak

 


 


DECEUNINCK INOUTIC ARCADE 5 KAMRÁS 71/71 MM

A Deceuninck Inoutic Arcade műanyag nyílászáró profil a legjobb ár/érték arányú választás az Ön számára. Kiváló minőségű, de egyben takarékos megoldás.

Építkezők és lakásfelújítók egyaránt egyetértenek abban, hogy a nyílászárók megválasztása kiemelt jelentőséggel bír az ingatlan értékét, és a jövőben felmerülő költségeket illetően. Mint ilyenre tehát érdemes nagyon odafigyelni, és a piaci választékból valóban olyan mellett letenni a voksot, amely minden szempontból megfelel az elképzeléseknek.

Az egyre szélesebb körben kötelezővé váló energetikai tanúsítvány is megköveteli a minél jobb minősítéshez, hogy az energiatakarékosságot is szem előtt tartó nyílászáró típusok kerüljenek beépítésre, s természetesen a havi fűtésszámla összege sem mindegy, hogy mekkora lesz. Az Arcade ablakrendszer profi tervezésének és kivitelezésének köszönhetően maximálisan eleget tesz minden felé támasztott követelménynek.

Karcsú szerkezetük mellett az ablakok 71 mm-es beépítési mélysége gondoskodik arról, hogy ne csak a látvány, hanem a funkcionalitás is kifogástalan legyen. Kialakításának köszönhetően a modern épületek tökéletes eleme lehet az Arcade ablakrendszer. Nem csak a beépítési mélység gondoskodik azonban arról, hogy a hő valóban otthona falai között maradjon, hanem az ötkamrás rendszer is, mely erős, akár 40 mm-es hő-, és hangszigetelő üveggel párosul. E három tulajdonság pedig egyértelműen amellett szól, hogy a márka kitűnő választásnak bizonyul.

Természetesen nem kell megelégednie a fehér színnel, hiszen a 40féle dekorfóliának köszönhetően bármelyikkel különleges hangulatot varázsolhat otthonába, s nyílászárói remekül illeszkednek majd belsőépítészeti, és lakberendezési stílusához. Formai kialakítását tekintve az Arcade ablakrendszer egyenes szárnnyal, vagy vízvetős típussal szerezhető be, akár teljesen egyéni igényeknek megfelelően legyártva. Időtálló minőség, korszerű kialakítás – ezt kínálja a márka.

 

 Deceuninck Inoutic Arcade műanyag nyílászáró profil

   
Árajánlat kérés   Felmérés kérése   Műanyag ablak árak


 

DECEUNINCK INOUTIC PRESTIGE 6 KAMRÁS 76/84 MM

A Deceuninck Inoutic prestige műanyag nyílászáró profil a prémium kategórás nyílászárók közé tartozik. Megnövelt vastagsága, rendkívüli minőséget kölcsönöz neki.

Építkezés, lakásfelújítás kapcsán a nyílászárók kiválasztása mindig fontos momentumnak számít. Mivel hosszú távú befektetésről van szó, mely otthonunk egyéb funkcióira is hatással lesz, érdemes körültekintően választani az egyre magasabb színvonalat képviselő kínálatból.

A vásárlók számára a legfontosabb szempont a választásnál a nyílászáró hőszigetelő képessége, hiszen az energiatakarékosságot szem előtt tartva nélkülözhetetlen, hogy a fűtés során felszabaduló hő ne távozzon az ablakon keresztül. A Prestige ablakrendszer ennek a követelménynek maximálisan megfelel, ugyanis hatkamrás kialakítása, valamint a 76 mm-es beépítési mélység a német precizitást tükrözve biztosítja, hogy a hő valóban a lakásban maradjon.

Az Inoutic ablakok kimagasló minősége többek között a hőszigetelő üvegezésnek is köszönhető, mely szintén hozzájárul ahhoz, hogy lakása az energiahatékonysági előírásoknak maximálisan megfeleljen. A Prestige ablakrendszer választásával otthonában akár a korábban tapasztalt fűtési költségekhez képest negyven százalékos megtakarítást is elérhet, ami a mai energiaárak mellett valljuk be, nem kevés.

Természetesen nem csak a funkcionalitás, a profi mérnöki tervezés és kivitelezés játszanak szerepet a választáskor, hanem a megjelenés is. A Prestige ablakrendszer többféle formai kialakítással beszerezhető, így a szögletes és klasszikus változat mellett az egyes lakberendezési stílusokhoz jobban illeszkedő lekerekített formában is beszerezhetjük a választani kívánt nyílászáró típust.

Egyéni igényekkel rendelkezik, és különleges színvilágot képzelt el az ajtó, vagy az ablak beépítése kapcsán? Az Inoutic ablakok választékában – hála a változatos színekben kapható fóliának – garantáltan megtalálja majd azt az árnyalatot, amit szívesen látna viszont otthonában.

 

Deceuninck Inoutic prestige műanyag nyílászáró profil

 

   
Árajánlat kérés   Felmérés kérése   Műanyag ablak árak


DECEUNINCK INOUTIC EFORTE 6 KAMRÁS 84/84 MM

A Deceuninck Eforte 6 kamrás műanyag nyílászáró nem ismer kompromiszumokat, 3 rétegű 0,5 W/m2K üvegezéssel megfelel a passzív ház elvárásainak. Felhasználható minden típusú lakóépületben, vagy üzemi épületben. Színezhetősége miatt egyedi megjelenést kölcsönözhet lakásának.

Nyílászáró választás alkalmával első osztályú minőséget kínál az Eforte ablakrendszer. Nincs szükség kompromisszumokra, hiszen a márka egyetlen termékben egyesíti azokat a tulajdonságokat, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy otthona energiatakarékos lehessen a téli hónapokban, a fűtésszezonban is.

Köztudott tény, hogy a hőveszteség nagy százaléka a nem megfelelő nyílászáróknak tudható be. Legyen tehát szó a régiek cseréjéről, vagy építkezésről, az Eforte ablakrendszer kiváló minőséget képvisel. A 84 mm-es beépítési mélységnek, és az akár 56 mm- es üvegezésnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy otthonából nem fog távozni a meleg a nyílászárókon át, és ezzel jelentős összegeket spórolhat meg a fűtés költségeit illetően.

Az Eforte rendszer rugalmasságának hála, akár 2,6 méteres magasságú ablakok is kialakíthatóak, ha tehát a természetes fény az, melyet előnyben szeretne részesíteni otthona megtervezésénél, akkor ez lehet a megfelelő megoldást. Mindegy, milyen ingatlannal rendelkezik, hiszen akár egyedi igényeknek is képes megfelelni a márka, ráadásul a műanyag ablakok előnyös tulajdonságait ötvözi azzal a változatos színvilággal, melyek választhatóak az alumínium burkolatnak köszönhetően. Így tehát akár régebbi építésű házak esetében is bátran választhatja az Eforte rendszert.

A műanyag ablakok egyébként is jóval hatékonyabb szigetelést képesek biztosítani, mint fa társaik, ráadásul karbantartásuk is egyszerűbb, olcsóbb, hiszen az UV-védelemmel is ellátott burkolatot elegendő csupán tisztítószeres vízzel lemosni. A választható biztonsági üveg maximális védelmet jelent otthonának akkor is, ha a kert felől a nappali teljes falterjedelmét az Eforte rendszer elemeivel kívánja megvalósítani. A szigorú energiatakarékossági szabványoknak megfelelő termék változatos megjelenésével, és profi tervezésével szolgálja otthona kényelmét.

 

Deceuninck Eforte 6 kamrás műanyag nyílászáró

   
Árajánlat kérés   Felmérés kérése   Műanyag ablak árak
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef8239 #241013142004