Garázskapuk szekcionált és billenő kivitelben

Szekcionált garázskapuÉpítkezéskor, vagy a garázs kialakításakor sokakban merül fel a kérdés, hogy vajon melyik garázskapu típus mellett érdemes dönteni. A szekcionált és a billenő kapuk közötti választás során sokszor éppen az épület kialakítása segít választani, ez utóbbit ugyanis nem minden esetben lehet felszerelni. Egyébként is többen döntenek a szekcionált garázskapu mellett, hiszen ez akár hőszigetelt, színes, üveges változatban is beszerezhető, ami nem mindegy a megjelenést és a funkcionalitást illetően sem.

A billenőkapuk működési elvét tekintve elmondható, hogy nyitás során kibillen síkjából, majd a garázs födémje fölé csúszik. Mivel némi térre van ehhez szüksége, így a beálló mérete döntő lehet abban, hogy megoldható-e a használat. Ezzel ellenben a szekcionált változat a már említett módon felfelé, vagy igény esetén akár oldalra nyílik, kézzel, és távirányítóval is működtethető a nagyobb kényelem érdekében.

 

Garázskapu legyen a háza dísze

Billenő garázskapu

Mivel a garázskapu szerves részét képezi a kertnek, és a ház megjelenésének, ezért rendkívül fontos, hogy olyan stílust képviseljen az, mely tökéletesen illeszkedik otthonához. Ezt célként kitűzve a gyártók nem csak a funkciónak való eleget tételre figyelnek oda, hanem arra is, hogy mind anyag, mind szín-, és formavilág tekintetében széles választékkal álljanak az ügyfelek rendelkezésére, akik így minden valószínűség szerint megtalálják majd azt a garázskaput, melyet leginkább el tudnak képzelni otthonuk és mindennapjaik részeként.

A biztonság, a megbízható működés és a gyorsaság olyan nyilvánvaló követelmények a vásárlók részéről, melyeknek igyekeznek a gyártók eleget tenni. A folyamatos fejlesztések lehetővé teszik a korral való haladást, azt szem előtt tartva, hogy a garázskapu ma már sokkal több, mint egyszerűen az otthon egy funkcionális rendszere.

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef8239 #241013142004