Fa nyílászáró és ablak kínálatunk az Ön otthonába

Fa nyílászáró A természetes megoldások kedvelőinek körében igen nagy népszerűségnek örvendenek a fa nyílászárók. Az alapanyag számtalanszor bizonyította már, hogy időtálló minőséggel szolgálja az otthonok kényelmét. Nem csak a régebbi építésű házak korhű megjelenéséhez passzolnak remekül a fából készült ajtók, ablakok, hanem a modern kivitelezésű lakások esetében is tökéletesen szolgálják a rájuk szabott funkciót, s ugyanakkor stílusos részét képezik az lakásoknak. Az időtálló minőségre remek példa, hogy nem ritkán akár 100 éves ingatlanok esetében is kifogástalanul működő fa nyílászárókkal találkozni. A megfelelő ápolással sokat tehetünk a 30-40 évre garantált ajtók, ablakok élettartamának meghosszabbításáért.

 

Fa nyílászárók a természetes lakberendezés része

Mind esztétikát, mind funkcionalitást illetően sok múlik az alapanyag megválasztásán. A borovi fenyő, a tölgy és a meranti a leginkább népszerűek, s kialakításuk során szilikon gumitömítéssel gondoskodnak a gyártók a páramentesítésről. Fontos szempont a vetemedésmentesség, ezért a hibamentes alapanyag megválasztásával tehetnek legtöbbet. A többféle választható beépítési mélység a megfelelő hang-, és hőszigetelést teszik lehetővé, így vásárolhatunk 68, 78, vagy akár 90 mm-es mélységű keretet is, s letehetjük voksunkat olyan mellett, mely 3 rétegű üveg fogadására is alkalmas.

 

Természetesen nem mindegy, hogy a választani kívánt nyílászáró mennyiben illeszkedik majd otthonunk lakberendezési és belsőépítészeti megoldásaihoz. A felületkezelés során nem csak az időtálló minőség a cél, hanem az is, hogy a megrendelő egyéni igényei is kifejezésre juthassanak. A géppel végzett anyagfelhordás során 43 féle színből választhatják ki a vásárlók, hogy melyik nyeri el leginkább tetszésüket. Az elegáns fehér mellett megtalálható a színpalettán az arany tölgy, a sötét dió, vagy a sokak által választott világos bükk is.

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef8239 #241013142004